Herman Douw

Ooit begonnen in de kroegen op de Kaap. De beste leerschool die er is. Via talloze popbandjes het theater ingedoken: Wiedus Jeugdtheater, de Zwarte Hand. Om toch weer terug te keren naar zijn eeuwige liefde: akoestische trio's. Met Trio de Janeiro in theaters het hele land doorgesjeesd, maar daarna toch gauw weer tussen 't gewone volk met de Speedo's, HalloHallo en nu Naar de Haaien. Schrijft rare liedjes, ramt op een banjo en probeert te zingen. En tot overmaat van ramp is tie nou ook nog een belachelijke reisleider op de bus van Rondje Rotterdam. Een paar uur durende tour door Rotjeknor, onderbroken door diverse stops met natte versnaperingen en lekkere hapjes.

Theo Kuypers

Zwaar gediplomeerd accordeonist. Bouwjaar 1959. Laat zich niet in een hokje wringen getuige zijn breedwaaierige staat van dienst: Gespeeld met Ensemble d'Accord, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Nationaal Toneel, met Frank Groothof, en deed zelfs straattheater in Japan. Nu gewoon weer bij de Haaien, zoals het hoort, met de voetjes terug op aarde. Trekt regelmatig zijn accordeon in tweeën als tie 't naar z’n zin heeft, zingt er ook nog bij en rijdt de bus. Onmisbaar dus bij Naar de Haaien.

Adri Hilhorst

Geboren in Amsterdam, ja, je ken niet alles hebben, maar zag al snel t licht toen hij naar Rotterdam emigreerde. Verknocht aan zijn (contra)bas. Speelde de vonken eraf bij Gruppo Sportivo en de Tee Set (jaja, lang vervlogen tijden ). Heeft een indrukwekkend stemgeluid qua hoge 2e stem (met onvervalste country-snik). Geselt zijn contrabas bij Naar de Haaien met razend ritmische slappartijen en is dus eigenlijk ook drummert. En als tie niet hoeft te spelen, zeilt hij voor de lol naar Engeland. Maar dit terzijde.